Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Visual

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

La Identitat Visual Le Coffret és un allotjament i esmorzar de disseny encantador situat al cor de la Vall d'Aosta. El projecte es va concebre en absolut respecte de l’estil autèntic: per tant les parets de pedra, les bigues de fusta i els mobles antics. Un cercle que simbolitza el cel sobre el triangle que representa la muntanya, on es troba el B & B, a partir de la idea de l’ascensió de l’home al cel. Una font Onciale revisada en una versió moderna per recordar els orígens cèltics de la vall equilibrats correctament i és compatible amb un símbol fort i important per obtenir finalment un logotip fàcil d’identificar i atraure fàcilment.

Nom del projecte : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Nom del dissenyador : Laura Ferrario, Nom del client : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes La Identitat Visual

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.