Revista de disseny
Revista de disseny
Tamboret

Kagome

Tamboret Dissenyada per Shinn Asano amb un fons gràfic en disseny gràfic, Sen és una col·lecció de mobles d'acer de 6 peces que converteix les línies 2D en formes 3D. Cada peça que inclou "tamboret kagome" ha estat creada amb línies que minimitzen l'excés per expressar tant la forma com la funcionalitat en una varietat d'aplicacions, inspirades en fonts úniques, com ara l'artesania i els patrons tradicionals japonesos. La femta Kagome està formada a partir de 18 triangles d'angle recte que es donen suport i, quan es veu des de dalt, es forma el patró artesanal tradicional japonès kagome moyou.

Nom del projecte : Kagome, Nom del dissenyador : Shinn Asano, Nom del client : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Tamboret

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.