Revista de disseny
Revista de disseny
Una Taula Basculable Desplegable

Ergo-table for bed

Una Taula Basculable Desplegable La taula és capaç de girar en un angle determinat per adaptar-se a sota del llit / compartiment per maximitzar l'espai i obrir-se de manera útil. És capaç de tenir poques funcions giratòries que es troben en dos plans per facilitar l'ús de l'usuari. Pot ajudar a resoldre problemes potencials al posar el portàtil o dispositius similars directament al llit, que atrapa el flux d'aire. D'aspecte ergonòmic, la taula Swing permet que l'usuari tingui una superfície de muntatge adequada per evitar prémer la falda de l'usuari. Mentre que el cos es troba en la postura preferida, la taula es balanceja cap a ell / a mantenint fàcilment la comoditat. L'ús de la taula també és desactivat.

Nom del projecte : Ergo-table for bed, Nom del dissenyador : Ivan Paul B. Abanilla, Nom del client : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Una Taula Basculable Desplegable

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.