Revista de disseny
Revista de disseny
Bossa

Diana

Bossa La bossa sempre té dues funcions: posar les coses dins (tant com s’hi podia embolicar) i tenir un aspecte agradable però no essencialment en aquest ordre. Aquesta bossa compleix ambdues peticions. És únic i diferent de la resta de bosses per la combinació de materials que s’utilitzen per fabricar-lo: plexiglas amb bossa tèxtil unida. La bossa és molt arquitectònica, senzilla i neta en la seva forma però tanmateix funcional. En la seva construcció, ret homenatge a Bauhaus, la seva visió del món i els seus amos, però encara és molt modern. Gràcies a la plexia, és molt lleuger i la seva superfície brillant crida l’atenció.

Nom del projecte : Diana, Nom del dissenyador : Diana Sokolic, Nom del client : .

Diana Bossa

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.