Revista de disseny
Revista de disseny
Joieria-Arracades

Eclipse Hoop Earrings

Joieria-Arracades Hi ha un dels fenòmens que arresta contínuament el nostre comportament, impedint-nos morts a les nostres petjades. El fenomen astrològic d’un eclipsi solar ha intrigat persones des de les primeres edats de la humanitat. Des del sobtat enfosquiment del cel i la sortida del Sol ha llançat una llarga ombra de por, de sospites i de meravelles sobre les imaginacions La impressionant naturalesa dels eclipsis solars ens deixa una impressió duradora. Les arracades de cèrcol d'or de diamants d'or de 18 quilograms es van inspirar en l'eclipsi solar del 2012. El disseny tracta de captar la misteriosa naturalesa i bellesa del sol i la lluna.

Nom del projecte : Eclipse Hoop Earrings, Nom del dissenyador : Takayas Mizuno, Nom del client : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Joieria-Arracades

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.