Revista de disseny
Revista de disseny
El Ratolí D’Ordinador

Snowball

El Ratolí D’Ordinador La bola de neu està dissenyada per funcionar de manera inversa respecte a l'ús convencional del ratolí. El dispositiu té un formulari senzill però atractiu completat amb una unitat de comandament única, que es pot personalitzar tant per opcions de color alternatiu com per unitat de comandament i també mitjançant diferents funcions que es poden beneficiar del disseny i del principi de funcionament. Amb un sistema interior incrustat que conté dos rastrejadors òptics, les boles de neu es mostren en dos plans perpendiculars. Aquesta capacitat allibera l’ús, personalitzant l’experiència de l’usuari completament.

Nom del projecte : Snowball, Nom del dissenyador : Hakan Orel, Nom del client : .

Snowball El Ratolí D’Ordinador

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.