Revista de disseny
Revista de disseny
Altaveu Actiu

db60

Altaveu Actiu L’altaveu actiu db60 està realment dissenyat per a usuaris de dispositius mòbils. L’estil de l’altaveu db60 es basa en el patrimoni i la simplicitat del llenguatge de disseny nòrdic. La facilitat d’ús es reflecteix en la forma original i en les característiques minimalistes. L’altaveu no té botons i el disseny net fa que sigui adequat per muntar allà on calgui un so excel·lent. El db60 es troba a la frontera entre l'àudio i el disseny d'interiors.

Nom del projecte : db60, Nom del dissenyador : DNgroup Design Team, Nom del client : DNgroup.

db60 Altaveu Actiu

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.