Revista de disseny
Revista de disseny
Cadira De Teatre

Thea

Cadira De Teatre MENUT és un estudi de disseny centrat en el disseny infantil, amb l’objectiu clar de separar el pont amb el d’adults. La nostra filosofia és oferir una visió innovadora sobre la forma de vida d’una família contemporània. Presentem THEA, una cadira de teatre. Seieu i pinteu; crea la teva història; i truca als teus amics! El punt focal de THEA és la part posterior, que es pot utilitzar com a escenari. Hi ha un calaix a la part inferior, que un cop obert oculta la part posterior de la cadira i permet una mica de privadesa per al "titellaire". Els nens trobaran titelles al calaix per muntar espectacles amb els seus amics.

Nom del projecte : Thea, Nom del dissenyador : Maria Baldó Benac, Nom del client : MENUT.

Thea Cadira De Teatre

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.