Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos De Marisc

PURE

Els Envasos De Marisc El concepte d'aquesta nova gamma de productes és "lliure de". Per dir-ho simplement, vam crear un disseny inusualment relaxat. Normalment per als mariscs enllaunats són embalatges foscos i desordenats, el nostre disseny és "lliure de" cap llast òptic. D’altra banda, l’oferta també és per a persones sensibles a l’al·lèrgia i als aliments. De manera que sembla gairebé deliberadament algun tipus de metge. La venda va començar el gener del 2013 i té un gran èxit. El feedback del negoci al detall és: Hem estat esperant molt de temps un concepte que té una bona aparença i un bon pensament. Al client li encantarà.

Nom del projecte : PURE, Nom del dissenyador : Bettina Gabriel, Nom del client : gabriel design team – Hamburg.

PURE Els Envasos De Marisc

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.