Revista de disseny
Revista de disseny
La Remodelació Creativa

Redefinition

La Remodelació Creativa El breu del projecte consistia a mantenir el context de muntanya, sense emetre records rústics de tipologies residencials de muntanya que prevalien. Va suposar una important reforma d’una casa típica de muntanya. Tot es realitzaria in situ, utilitzant com a materials bàsics metall, fusta de pi i agregats minerals, mà d’obra humana i experiència. La idea principal que hi havia al darrere era deixar que els objectes adquirissin ús i valor sentimental després que els propietaris els trobessin útils i familiars, així com dissenyar tenint en compte el poder transformador dels materials.

Nom del projecte : Redefinition, Nom del dissenyador : Helen Brasinika, Nom del client : BllendDesignOffice.

Redefinition La Remodelació Creativa

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.