Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Menjador

Chromosome X

Taula De Menjador Una taula de menjador dissenyada per oferir seients a vuit persones que interactuen en la disposició de les fletxes. La part superior és una X abstracta, formada per dues peces diferents accentuades per una línia profunda, mentre que la mateixa X abstracte es reflecteix al terra amb l'estructura de la base. L’estructura blanca està formada per tres peces diferents per a un fàcil muntatge i transport. A més, es va seleccionar el contrast de la xapa de teca de la part superior i la blanca de la base per alleugerir la part inferior, posant més èmfasi en la part superior de forma irregular, proporcionant així un suggeriment per a la interacció diferent dels usuaris.

Nom del projecte : Chromosome X, Nom del dissenyador : Helen Brasinika, Nom del client : BllendDesignOffice.

Chromosome X Taula De Menjador

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.