Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula D’Interacció

paintable

La Taula D’Interacció Paintable és una taula multifunció per a tothom, pot ser una taula ordinària, una taula de dibuix o un instrument musical. Podeu utilitzar diferents tipus de colors per pintar a la superfície de la taula per crear música amb els vostres amics o famílies, i la superfície transferirà el dibuix per convertir-se en melodia per sensors de color. Hi ha dues maneres de dibuixar, dibuix creatiu i dibuix de notes musicals, els nens poden dibuixar qualsevol cosa que vulguin crear música aleatòria o utilitzar la regla que dissenyem per omplir el color en la posició específica per fer la rima del parvulari.

Nom del projecte : paintable, Nom del dissenyador : Nien-Fu Chen, Nom del client : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable La Taula D’Interacció

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.