Revista de disseny
Revista de disseny
Polvorí I Escombra

Ropo

Polvorí I Escombra Ropo és un concepte d’esquena i escombra que s’equilibra, que no cau mai a terra. Gràcies al petit pes del dipòsit d’aigua situat al compartiment inferior de la polsera, Ropo es manté equilibrat de forma natural. Després d’escombrar fàcilment la pols amb l’ajut del llavi recte de la paperera, els usuaris poden combinar l’escombra i la paperera junts i posar-la com una sola unitat sense que hi hagi cap caiguda. La forma orgànica moderna té com a objectiu apropar la simplicitat als espais interiors i la funció de balanceig que podem fer entendre als usuaris mentre neteja el terra.

Nom del projecte : Ropo, Nom del dissenyador : Berk Ilhan, Nom del client : .

Ropo Polvorí I Escombra

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.