Revista de disseny
Revista de disseny
La Interfície Del Rentador

Project Halo

La Interfície Del Rentador Es tracta d'un nou concepte d'interfície per a rentadora. Trobareu molt més fàcil l'ús en aquesta pantalla tàctil que molts botons o una roda gran. Et portarà a seleccionar pas a pas, però no et farà pensar molt. Volem que visualitzi un visualitzador de diferents colors quan seleccioneu diferents tipus de teixit i cicle, de manera que ara pot ser una cosa interessant. El vostre telèfon serà un control remot, rebreu notificació i notificació al respecte i envieu el comandament a la vostra rentadora mitjançant internet.

Nom del projecte : Project Halo, Nom del dissenyador : Juan Yi Zhang, Nom del client : eico design.

Project Halo La Interfície Del Rentador

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.