Revista de disseny
Revista de disseny
El Fermall

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

El Fermall El caràcter i la forma externa d’un subjecte permeten canviar el nou disseny d’un ornament. En un entorn viu, un període canvia a un altre. La primavera segueix l’hivern i el matí arriba després de la nit. Els colors també canvien així com l’ambient. Aquest principi de substitució, alternança de les imatges, es presenta en els adorns de la «Metamorfosi asiàtica», la col·lecció on es reflecteixen dos estats diferents, dues imatges sense restriccions reflectides en un sol objecte. Elements mòbils de la construcció permeten canviar el caràcter i l’aspecte de l’ornament.

Nom del projecte : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Nom del dissenyador : Victor A. Syrnev, Nom del client : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis El Fermall

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.