Revista de disseny
Revista de disseny
El Dispositiu Convertible Per A L'educació

Pupil 108

El Dispositiu Convertible Per A L'educació Alumne 108: el dispositiu convertible de Windows 8 per a l'educació. Una nova interfície i tota una nova experiència en l'aprenentatge. L’alumne 108 s’alça entre el món de la tauleta i l’ordinador portàtil, canviant entre tots dos, per millorar el seu rendiment a l’educació. Windows 8 obre noves possibilitats d’aprenentatge, permetent als estudiants aprofitar al màxim la funció de pantalla tàctil i les incomptables aplicacions. Part de l'Intel® Solutions Solutions, l'alumne 108 és la solució més assequible i adequada per a aules de tot el món.

Nom del projecte : Pupil 108, Nom del dissenyador : Jp Inspiring Knowledge, Nom del client : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 El Dispositiu Convertible Per A L'educació

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.