Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

sa.de01

Llum Sarah Dehandschutter crea formes orgàniques que gairebé no haurien estat dissenyades en paper, ja que resulten directament de les propietats del material. Un drap estirat sobre una vareta corbada dóna lloc a una forma natural i elegant de calze. A causa de la seva forma asimètrica apareix diferent de tots els punts de vista, cosa que suggereix un moviment continu. El calze es reprodueix en un motlle, en guix reforçat. La llum es reflecteix fora de la opaca superfície interior blanca creant un clarobscur titilant, accentuant la forma molt fluent. La làmpada queda suspesa per una barra metàl·lica que manté l’equilibri en forma

Nom del projecte : sa.de01, Nom del dissenyador : Sarah Dehandschutter, Nom del client : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Llum

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.