Revista de disseny
Revista de disseny
Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Les línies orgàniques elegants s’inspiren en la vida submarina. Un tub shisha com un misteriós animal cobrant vida cada inhalació. La meva idea de disseny era descobrir tots els processos interessants que es produeixen a la canonada com ara bomboletes, flux de fum, mosaic de fruites i joc de llums. Ho he aconseguit al màxim la proporció de vidre i, sobretot, elevant l’àrea funcional fins al nivell dels ulls, en lloc de les tradicionals canonades de shisha, on gairebé s’amaguen al nivell del sòl. L’ús de peces de fruita reals dins del corpus de vidre per a còctels millora l’experiència al nou nivell.

Nom del projecte : Meduse Pipes, Nom del dissenyador : Jakub Lanca, Nom del client : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Hookah, Nargile

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.