Revista de disseny
Revista de disseny
La Bossa De Mà

Handbags 3D

La Bossa De Mà L’esperit de la marca Mariela Calvé pot definir una proposta de disseny modern, femení i cosmopolita, senzill, elegant i elegant, amb especial cura en els acabats i detalls. En cadascuna de les seves col·leccions de bosses i accessoris destaca la combinació de formes orgàniques i arquitectòniques, realçades amb materials fins i colors vibrants, proporcionant aquesta empremta tan especial i única. Es caracteritza per promoure un estil nou, en què el cuir, el llenç, el neoprè i altres materials de qualitat acuradament seleccionats en són els principals protagonistes.

Nom del projecte : Handbags 3D, Nom del dissenyador : Mariela Calvé, Nom del client : Mariela Calvé.

Handbags 3D La Bossa De Mà

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.