Revista de disseny
Revista de disseny
Un Ordinador All-In-One Personalitzable

BENT

Un Ordinador All-In-One Personalitzable Dissenyat amb el principi de personalització massiva, que satisfà les necessitats dels usuaris d'una manera millor dins de les limitacions de la producció massiva. El principal repte d'aquest projecte era plantejar un disseny que satisfés les diferents necessitats de quatre grups d'usuaris dins de les limitacions de la producció massiva. Es defineixen tres conceptes principals de personalització i es fan servir per diferenciar el producte per a aquests grups d'usuaris. Ajust de l’altura de la pantalla .3.Combinació combinació de teclat-calculadora. S’adjunta un mòdul de pantalla secundària personalitzable com a solució i una combinació exclusiva de teclat i calculadora personalitzable és

Nom del projecte : BENT, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : Vestel Electronics Co..

BENT Un Ordinador All-In-One Personalitzable

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.