Revista de disseny
Revista de disseny
El Top Set

NOSE Set Top Box

El Top Set NOSE és un dels nous conjunts intel·ligents més importants de la companyia que ofereix tecnologia de difusió digital per als usuaris de televisió. El personatge més important de NOSE és la "ventilació oculta". La ventilació oculta fa possible crear dissenys únics i senzills. A la coberta de plàstic hi ha una caixa metàl·lica que s’utilitza per evitar el sobreescalfament del producte.

Nom del projecte : NOSE Set Top Box, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box El Top Set

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.