Revista de disseny
Revista de disseny
Control Remot

STILETTO

Control Remot RC Stiletto és un control remot que funciona amb l'ajuda de sensors de giroscopis. El disseny acompanya els detalls elegants dels nous televisors de gamma alta. La forma esvelta de Stiletto s’assembla a un pal màgic. Les seves detalls com la coberta inferior estan recobertes de tacte suau i la forma corba proporciona un suport còmode per a l'usuari. La part cosmètica situada a la part superior del comandament remot reuneix els botons i crea un punt d'enfocament per a l'usuari. També crea un camp de personalització. La seva coberta dóna feedback per a la rotació.

Nom del projecte : STILETTO, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : Vestel Electronics Co..

STILETTO Control Remot

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.