Revista de disseny
Revista de disseny
Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital

Tria Set Top Box

Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital Tria és un dels més moderns Smart Set Top Box de Vestel que proporciona tecnologia de transmissió digital per als usuaris de TV. El personatge més important de Tria és la "ventilació oculta". La ventilació oculta fa possible crear dissenys únics i senzills. No obstant això, dins de la coberta de plàstic hi ha una caixa metàl·lica que s’utilitza per evitar el sobreescalfament del producte. Altres característiques tècniques de la caixa són; proporciona funcions tecnològiques completes, com ara reproduir diferents suports (música, vídeo, foto) a través d'Internet i emmagatzemar suports personals. El sistema operatiu de Tria és el sistema Android V4.2 Jelly Bean.

Nom del projecte : Tria Set Top Box, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.