Revista de disseny
Revista de disseny
Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital

Avoi Set Top Box

Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital Avoi és un dels més moderns quadres intel·ligents més moderns de Vestel que proporciona principalment tecnologia de transmissió digital per als usuaris de televisió. El personatge més important d’Avoi és la “ventilació oculta”. La ventilació oculta fa possible crear dissenys únics i senzills. Amb Avoi, a més de veure els canals digitals en qualitat HD, es pot escoltar música, veure pel·lícules i mirar fotografies i imatges a la pantalla de TV, mentre es controlen aquests fitxers a través del menú de la interfície d'usuari. El sistema operatiu d’Avoi és Android V4.2 Jel

Nom del projecte : Avoi Set Top Box, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Dispositiu De Transmissió De Vídeo Digital

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.