Revista de disseny
Revista de disseny
L’Eina Educativa I Formativa

Corporate Mandala

L’Eina Educativa I Formativa La mandala corporativa és una nova eina formativa i formativa. És una integració innovadora i única de l’antic principi de la mandala i de la identitat corporativa dissenyada per impulsar el treball en equip i el rendiment global del negoci. A més, és un element nou de la identitat corporativa de l'empresa. Mandala corporativa és una activitat grupal per a equip o activitat individual per a directiu. Està dissenyat específicament per a una empresa determinada i està acolorit per equip o per individu de manera gratuïta i intuïtiva on tothom pot triar qualsevol color o camp.

Nom del projecte : Corporate Mandala, Nom del dissenyador : Pavol Rozloznik, Nom del client : KOMUNIKACIA.

Corporate Mandala L’Eina Educativa I Formativa

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.