Revista de disseny
Revista de disseny
Beure Cafè I Platillo

LOA Coffee Cup

Beure Cafè I Platillo El fet de beure cafè marca l’inici del dia, és un pretext per a les trobades i defineix el final del dinar, sense oblidar que per a alguns representa l’inici de les hores de treball i d’estudi prolongades. Viure, treballar i entretenir són els espais i activitats relacionats amb l’acte de beure cafè. És per això que el disseny de la copa és un pla continu que pretén adoptar la tècnica del "origami" com a expressió formal.

Nom del projecte : LOA Coffee Cup, Nom del dissenyador : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Nom del client : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Beure Cafè I Platillo

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.