Revista de disseny
Revista de disseny
La Lluminària

Cubeoled

La Lluminària Profunditat, transparència i contrast - CUBE | OLED interpreta aquests fonaments de la llum visible amb un disseny pur i monolític. 12 panells de díode emissor de llum orgànica transparent (OLED) estan disposats en un sistema de coordenades ortogonals i es laminen entre 8 cubs de vidre òptic / clar. A través de camins de circuit transparent aplicats a les superfícies de vidre interiors, els panells OLED ensamblats dins del monòlit es subministren amb energia elèctrica. Quan s'activa, la matriu integral transforma aquest cub transparent en una font de llum omnidireccional.

Nom del projecte : Cubeoled, Nom del dissenyador : Markus Fuerderer, Nom del client : Markus Fuerderer.

Cubeoled La Lluminària

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.