Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat De Marca

PetitAna

La Identitat De Marca PetitAna: coses fetes a mà per a bebès elegants, és una marca de diverses coses per a nadons (roba, accessoris, mobles, accessoris per a viver, joguines). El nom de la marca es va inspirar en la combinació de la forma curta del nom del dissenyador Anastasia i la paraula francesa "Petit" que significa bebè, nen, bebè. El nom de lletres a mà destaca el fet que els productes estan elaborats a mà. La paleta de colors i els gràfics elements gràfics reflecteixen un enfocament sofisticat per a la creació d'aquesta marca.

Nom del projecte : PetitAna, Nom del dissenyador : Anastasia Smyslova, Nom del client : AnaStasia art&design.

PetitAna La Identitat De Marca

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.