Revista de disseny
Revista de disseny
Centre De Vendes Immobiliàries

MIX C SALES CENTRE

Centre De Vendes Immobiliàries és un centre de vendes immobiliàries. La forma arquitectònica original és una caixa quadrada de vidre. El disseny interior d’interiors es pot veure des de l’exterior de l’edifici i el disseny interior es reflecteix totalment per l’elevació de l’edifici. Hi ha quatre àrees de funció, àrea de visualització multimèdia, àrea de visualització de models, àrea de sofà negociadora i àrea de visualització de materials. Les quatre àrees de funció semblen disperses i aïllades. Així doncs, vam aplicar una cinta per connectar tot l’espai per aconseguir dos conceptes de disseny: 1. connectar les àrees de funció 2. Formar l’elevació de l’edifici.

Nom del projecte : MIX C SALES CENTRE, Nom del dissenyador : Kris Lin, Nom del client : .

MIX C SALES CENTRE Centre De Vendes Immobiliàries

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.