Revista de disseny
Revista de disseny
Exposició De Disseny / Venda

dieForm

Exposició De Disseny / Venda Tant el disseny com el nou concepte operatiu fan que l’exposició "dieForm" sigui tan innovadora. Tots els productes de la sala d’exposicions virtuals es mostren físicament. Els visitants no es distreuen del producte ni per la publicitat ni pel personal de vendes. Podeu trobar informació addicional sobre cada producte en pantalles multimèdia o a través de codi QR a la sala virtual (aplicació i lloc web), on també es poden demanar els productes al lloc. El concepte permet mostrar una emocionant gamma de productes alhora que es posa l'accent en el producte en lloc de la marca.

Nom del projecte : dieForm, Nom del dissenyador : Gessaga Hindermann GmbH, Nom del client : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Exposició De Disseny / Venda

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.