Revista de disseny
Revista de disseny
Focus, Lluminària Interior

Zen

Focus, Lluminària Interior Zen és un focus nou i totalment personalitzable, per satisfer les necessitats tècniques dels clients i proporciona, a més, la bellesa estètica d’una autèntica peça d’interiorisme. Zen és un dels focus més petits del mercat. Així, ZEN s’integra molt millor en els entorns on s’instal·la, sense generar presència invasiva. Això també s'aconsegueix, ja que es pot personalitzar amb colors, fustes naturals, etc. El disseny del Zen es basa en formes atemporals, orientades a la funcionalitat i la senzillesa, buscant una bellesa duradera, serena i lliure d'ostentació.

Nom del projecte : Zen, Nom del dissenyador : Rubén Saldaña Acle, Nom del client : Arkoslight.

Zen Focus, Lluminària Interior

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.