Revista de disseny
Revista de disseny
La Carregadora De Rodes

Arm Loader

La Carregadora De Rodes Un carregador que funciona majoritàriament per terrenys desiguals pot fer que el conductor pateixi malalties de moviment intens i també faci que es pugui cansar ràpidament. Tanmateix, el "CARREGADOR DE BRAÇ" permet el reconeixement dels punts de coordenades que hi ha a terra i ajuda que el seient del conductor sigui estable i no es mogui. Per tant, ajuda al conductor a no sentir-se cansat i els permet dur a terme la seva feina amb seguretat.

Nom del projecte : Arm Loader, Nom del dissenyador : Hoyoung Lee, Nom del client : DESIGNSORI.

Arm Loader La Carregadora De Rodes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.