Revista de disseny
Revista de disseny
El Lavabo

Angle

El Lavabo Hi ha molts lavabos amb un disseny excel·lent al món. Però ens oferim veure aquesta cosa des d'un nou angle. Volem donar l’oportunitat de gaudir del procés d’ús de l’aigüera i amagar detalls tan necessaris però no estètics com el forat de desguàs. El "Angle" és el disseny lacònic, en el qual es van pensar tots els detalls per a un còmode ús i un sistema de neteja. Durant el seu ús no observeu el forat de desguàs, tot sembla que l’aigua simplement desaparegués. Aquest efecte, associat a una il·lusió òptica, s’aconsegueix mitjançant una ubicació especial de les superfícies de l’aigüera.

Nom del projecte : Angle, Nom del dissenyador : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Nom del client : ARCHITIME design group.

Angle El Lavabo

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.