Revista de disseny
Revista de disseny
Plat

1hand plate

Plat Placa 1hand: ser el millor servidor. Porteu el vostre got i el vostre plat amb una sola mà. La placa és de pes lleuger i la seva forma única de gambeta es troba amb seguretat al palmell de la mà. Molt útil per a tot tipus d’esdeveniments. Festes, recepcions, celebracions i molt més. Tingueu sempre la mà lliure per posar al menjar nou menjar deliciós, una mà lliure per donar la mà o simplement una mà lliure per fer gestos. Impressioneu els vostres convidats i deixeu-los gaudir de la sobtada facilitat d’un bufet de peu.

Nom del projecte : 1hand plate, Nom del dissenyador : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Nom del client : Joannes Petersen.

1hand plate Plat

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.