Revista de disseny
Revista de disseny
Cartell

50s news-gift paper

Cartell Des del moment en què els comerciants de Singapur utilitzaven periòdics per embolicar productes, aquest paper de regal inspirat en la dècada de 1950 evoca records nostàlgics d'aquells dies. Aquelles notícies principals i les principals històries dels anys cinquanta també constitueixen una interessant font d'identitat, ajudant la jove generació a vincular el present amb el passat. La vibrant tipografia xinesa que s’aplica a sobre de l’antiga carta de premsa produeix una combinació d’allò tradicional i contemporani, alhora que crea un atractiu totalment fresc i un embolcall de regals adequat per a qualsevol ocasió. També es poden mostrar com a cartells.

Nom del projecte : 50s news-gift paper, Nom del dissenyador : Jesvin Yeo, Nom del client : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Cartell

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.