Revista de disseny
Revista de disseny
La Targeta De Missatges

Pop-up Message Card “Leaves”

La Targeta De Missatges Les fulles són targetes de missatges amb motius de fulls emergents. Aclareix els teus missatges amb un to expressiu de verd de temporada. Inclou un conjunt de quatre targetes diferents amb quatre sobres. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

Nom del projecte : Pop-up Message Card “Leaves”, Nom del dissenyador : Katsumi Tamura, Nom del client : good morning inc..

Pop-up Message Card “Leaves” La Targeta De Missatges

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.