Revista de disseny
Revista de disseny
Les Arracades

Reflection

Les Arracades Qui sóc? Aquesta és una pregunta que tindrem en compte tota la vida. Aquesta pregunta va ser L’objectiu principal del nostre disseny.Aquestes arracades són com el Reflex de la teva cara i potser són les arracades més personals que puguis tenir. També aquestes arracades poden ser un reflex de qui t’agradaria ell o ella. Per exemple, en aquest projecte va ser dissenyat per John Lennon un dels pendents en forma de perfil que mai no oblidarà el seu pensament, els seus sentiments i la seva cara.

Nom del projecte : Reflection, Nom del dissenyador : Zohreh Hosseini, Nom del client : MICHKA DESIGN.

Reflection Les Arracades

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.