Revista de disseny
Revista de disseny
El Saló De Clubs De Golf

Birdie's Lounge

El Saló De Clubs De Golf El saló d’un club de golf s’havia dissenyat i construït en sis setmanes a temps per obrir les portes. També havia de ser bonic, funcional com a saló i apropiat per a cerimònies de premis de competicions de golf puntuals i altres esdeveniments menors. Per a una caixa de vidre de tres cares enmig d’un camp de golf, aquest plantejament aporta els verds, el cel i alguna noció de golf a la barra, en els colors dels mobles i els reflexos del recorregut a la barra del retrovisor del mosaic. Les vistes exteriors formen part del disseny i de l’experiència interiors.

Nom del projecte : Birdie's Lounge, Nom del dissenyador : Mario J Lotti, Nom del client : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge El Saló De Clubs De Golf

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.