Revista de disseny
Revista de disseny
La Barra De Música En Directe

Lido Cafe

La Barra De Música En Directe El primer pis és una experiència sota l'aigua i el segon, una experiència sobre l'aigua. L’experiència submarina inclou un òrgan lleuger com a teló de fons, una barra de vidre a escala de peix motlle LED DMX il·luminada a fons, llanternes de seda LED amb forma de peix DMX, tanques de peix a les obertures de la finestra i tot l’espai s’il·lumina amb llums d’efecte H2O. Al segon pis, s'inclouen fines tires verticals de mirall a distància aleatòria al mur mural del bosc. Les llums i el moviment del làser es reflecteixen a les tires del mirall i exagereixen el sentit del moviment alhora que suggereixen la llum solar a través dels arbres

Nom del projecte : Lido Cafe, Nom del dissenyador : Mario J Lotti, Nom del client : MLA Development Corporation.

Lido Cafe La Barra De Música En Directe

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.