Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Osaka

Restaurant Situat al veí d'Itaim Bibi (São Paulo, Brasil), Osaka mostra amb orgull la seva arquitectura, oferint un ambient íntim i acollidor en els seus diferents espais. La terrassa exterior al costat del carrer és l’entrada a un pati verd i modern, que enllaça entre l’interior, l’exterior i la natura. L’estètica privada i sofisticada es va materialitzar amb l’ús d’elements naturals com la fusta, les pedres, el ferro i els tèxtils. Es va estudiar detingudament el sistema de sostre de làmpada amb una il·luminació tènue i la gelosia de fusta per completar el disseny interior harmonitzant i generar diferents ambients.

Nom del projecte : Osaka , Nom del dissenyador : Ariel Chemi, Nom del client : Osaka.

Osaka  Restaurant

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.