Revista de disseny
Revista de disseny
Viles Residencials

Field of Flowers

Viles Residencials L'estructura que es recolza en les bases portadores d'arc o semi-arc té un impacte reduït en el sòl, de manera que permet gaudir del sòl amb pluja i respirar. El seu disseny té una integració amb la natura. Un bloc format per quatre unitats de vil·la té la possibilitat de gaudir panoràmicament de la panoràmica gràcies a un mecanisme capaç de girar 360 ° al dia. El projecte obté part del seu subministrament energètic a partir de roses de vent. Cada unitat de vila es pot implicar en l’agricultura orgànica de la seva pròpia zona enmig de diverses flors. , arbres envoltats d’estanys artificials o reals.

Nom del projecte : Field of Flowers, Nom del dissenyador : Murat Gedik, Nom del client : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Viles Residencials

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.