Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Lohas

Restaurant El contracorrent de les revoltes al ritme d'Urban. La base està situada en una intensa intersecció de trànsit. El pla espacial general pretén crear un ritme dolç i assentat, com si indueixi el temps a frenar-se i en aquest ritme de vida urbana ràpid per gaudir de cada moment aquí i ara. L’espai obert, tal com està format, mitjançant una planificació mitjana, divideix l’espai en funció de diferents funcionalitats. Les pantalles semblants a totem afegeixen un ambient lúdic a la dolça atmosfera espacial.

Nom del projecte : Lohas, Nom del dissenyador : Yu-Wen Chiu (Vita), Nom del client : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restaurant

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.