Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

pleasure

Restaurant El plaer de viure una vida d'art. Ampliació i continuació. A través de l’extensió de les formes del sostre i les extensions del sòl, i la seva ondulació constant de contorn, que es troba aquí vertical o obscura, reflectint una força d’acció que engloba els cims i les valls de la vida. Mentre que l’ambient en capes flueix i entra en acció, les imatges de bellesa es conjuguen a l’espai. La cabina espacial sigui fluida i transparent, mantenint les divisions de diversos compartiments. Amb una disposició ingènua d’espai, la privadesa pot existir enmig dels compartiments.

Nom del projecte : pleasure, Nom del dissenyador : Yu-Wen Chiu (Vita), Nom del client : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restaurant

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.