Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre De Benestar

Yoga Center

El Centre De Benestar El centre de ioga és un intent de revifar la planta soterrani de la torre Jassim. La ubicació del projecte era poc ortodoxa. Tot i això, es tractava de servir a les dones tant dins dels límits de la ciutat com de les zones residencials circumdants. La zona de recepció del centre s’entrellaça tant amb els armariets com amb l’oficina, la qual cosa permet un fluix flux de membres. Aleshores, la zona del taquilla s'alinea amb la zona de rentat de cames que indica la "zona lliure de sabates". A partir d’aleshores es troba el passadís i la sala de lectura que condueixen a les tres sales de ioga.

Nom del projecte : Yoga Center , Nom del dissenyador : Rashed Alfoudari, Nom del client : The Yoga Center .

Yoga Center  El Centre De Benestar

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.