Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai Interior

Chua chu kang house

L’Espai Interior El punt d’acupuntura d’aquesta casa era connectar la zona tancada amb una nova visualitat de tranquil·litat. Fent això, s'està restablint cert encant històric i brut per resguardar el buit de la casa. El nou allotjament conclou amb una sorpresa d’interior dins d’un interior; sec i humit Cuina dins d’una cuina i menjador dins d’una cuina. L’espai habitable també es va veure interromput per un impressionant atac d’art que aviat s’ha convertit en l’allotjament elèctric del cablejat elèctric. Per complementar l’èmfasi global, cal presentar llesques de llum càlida per totes les parets de colors.

Nom del projecte : Chua chu kang house, Nom del dissenyador : Don Lin, Nom del client : DSOD.

Chua chu kang house L’Espai Interior

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.