Revista de disseny
Revista de disseny
La Col·lecció Watchface

TTMM (after time)

La Col·lecció Watchface ttmm presenta la col·lecció d'aplicacions watchface, dissenyada per a rellotges intel·ligents amb pantalles de 144 × 168 píxels en blanc i negre com Pebble i Kreyos. Aquí trobareu 15 models d’aplicacions de vigilància senzilles, elegants i estètiques. Com que estan fets d’energia pura, s’assemblen més a fantasmes que a coses reals. Aquests rellotges són els més econòmics i ecològics que han existit mai.

Nom del projecte : TTMM (after time), Nom del dissenyador : Albert Salamon, Nom del client : TTMM (after time).

TTMM (after time) La Col·lecció Watchface

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.