Revista de disseny
Revista de disseny
Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly

Tumbler" Contentment "

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly Com tenir un arc de Sant Martí? Com abraçar un vent d’estiu? Sempre em toquen algunes coses subtils i em sento molt satisfet i feliç. Com emmagatzemar i com posseir? Suficient és tan bo com una festa. M’agradaria plasmar els diferents tipus de materials d’una manera senzilla i divertida. Deixa que els nens juguin amb ells per reconèixer el món físic, estimular la seva imaginació i ajudar-los a comprendre el seu entorn.

Nom del projecte : Tumbler" Contentment " , Nom del dissenyador : Sha Yang, Nom del client : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.