Revista de disseny
Revista de disseny
El Packaging

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

El Packaging L’aigua KRYSTAL epitomitza l’essència del luxe i el benestar en una ampolla. Amb un valor alcalí de 8 a 8,8 i una composició mineral única, l’aigua KRYSTAL presenta una ampolla de prisma transparent quadrat icònic que s’assembla a un escumós i no compromet la qualitat i la puresa. El logotip de la marca KRYSTAL es presenta subtilment a l’ampolla, accentuant un toc afegit de l’experiència de luxe. A més de l’impacte visual de l’ampolla, les ampolles de PET i de vidre de forma quadrada són reciclables, optimitzant l’espai d’embalatge i materials, cosa que redueix la petjada de carboni global.

Nom del projecte : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Nom del dissenyador : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Nom del client : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water El Packaging

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.