Revista de disseny
Revista de disseny
Consola

Qadem Hooks

Consola Qadem Hooks és una peça d’art amb funció de consola inspirada en la natura. Està compost per diferents ganxos vells pintats de verd, que s'utilitzaven juntament amb el Qadem (una antiga cadira de mula de fusta) per transportar el blat d'un poble a un altre. amb un panell de vidre a la part superior.

Nom del projecte : Qadem Hooks, Nom del dissenyador : May Khoury, Nom del client : Badr Adduja.

Qadem Hooks Consola

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.