Revista de disseny
Revista de disseny
Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació

Unite 401

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació Unite 401: el duo perfecte per a l'educació. Parlem del treball en equip. Amb un disseny 2-en-1 increïblement versàtil, Unite 401 és el dispositiu ideal per a estudiants en entorns d'aprenentatge col·laboratiu. La combinació d’una tauleta i un bloc de notes proporciona la solució mòbil més potent per a l’educació, empoderada per un disseny segur de mgseries al millor preu.

Nom del projecte : Unite 401, Nom del dissenyador : Jp Inspiring Knowledge, Nom del client : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.